fbpx

De familie Abbruzzetti heet u welkom

Abbruzzetti betekent familie

De reiziger die af en toe merkt dat hij over de bochtige wegen loopt die de heuvels van Fermani doorkruisen, kan een van de meest unieke en typische landschappen van Midden-Italië bewonderen: groene heuvels met zachte bochten, oude dorpjes, uitgestrekte golvende wijngaarden en olijfbomen met groot gebladerte. . 

In deze omgeving, in Monterubbiano (tien kilometer van de zee en 465 meter boven zeeniveau), besloot de heer Silvestro Abbruzzetti in 1940 een oliemolen te kopen die naast de reeds bekende boerderij zou worden geplaatst. Hij ondernam deze nieuwe activiteit, beperkt tot de productie van een echte olie voor eigen gebruik en voor enkele bevoorrechte vrienden. 

Sindsdien zijn er veel dingen veranderd. De familie Abbruzzetti, altijd boeren en liefhebbers van het land en zijn producten, heeft een eeuwenoude familietraditie getransformeerd in een passie om te delen met mensen die houden van de smaken en aroma’s van het verleden en deze waarderen. 

In de afgelopen dertig jaar heeft de  breker  het wordt beheerd door de kleinkinderen Silvio en Loriana, geflankeerd door de schoondochter MariaPia, die rechtstreeks betrokken zijn bij het management door deze activiteit met veel passie en competentie uit te voeren, cursussen bij te wonen voor professionele proevers en panelleden, opfriscursus cursussen en voortdurend de evolutie van de sector volgen.

In de loop van de tijd heeft boerderij Abbruzzetti haar aanbod uitgebreid: Silvio en MariaPia hebben multifunctionaliteit tot hun sterke punt gemaakt door zich te concentreren op cateringactiviteiten ( Boerderij ) en gastvrijheid ( Agricamping ). 

De boerderij in Fermo, vanaf de top van de heuvel met uitzicht op de Adriatische Zee met een onvergelijkbaar uitzicht, biedt zijn grote ruimtes om klanten van over de hele wereld te verwelkomen.

Loriana heeft een lijn natuurlijke en ambachtelijke cosmetica gelanceerd die afkomstig is van extra vierge olijfolie, ze heeft haar ervaring gecombineerd met de kennis en kennis van experts en onderzoekers in verschillende sectoren: van hieruit is de lijn geboren l’Oro di Loriana .

De familie Abbruzzetti

Silvio Abbruzzetti

Silvio

Loriana Abbruzzetti

Loriana

MariaPia Abbruzzetti Rossetti

Maria Pia

CONTATTACI

Saremo felici di rispondere ad ogni tua domanda senza impegno!

Logo Azienda Agricola Abbruzzetti