fbpx

Abbruzzetti OilMolen

Extra vierge olijfolie geproduceerd met passie

Onze boerderij kenmerkt zich door de molen: Abbruzzetti oilmolen Deze laatste is uitgerust met 2 freessystemen, de traditionele persmachine (die in de loop der jaren volledig is gerenoveerd) en het nieuwe continue cyclussysteem (dat technologisch het beste vertegenwoordigt).
De olie geproduceerd door de Abbruzzetti-molen is het resultaat van een geschiedenis van meer dan honderd jaar waarin de basiswaarden passie, respect voor traditie en een onmiskenbare geest van innovatie zijn.
Met de toewijding en de grootste aandacht voor alle fasen van het productieproces, wordt een hoogwaardige extra vierge olijfolie (EVO-olie) rigoureus koud verkregen en verkregen uit de cultivars leccino, frantoio en carboncella. De olijven worden in oktober geoogst en de verwerking gebeurt binnen 8 uur. De medium fruitige olie met zoete tonen van amandel, rond in de mond met een licht kruidig gevoel, bitter en kruidig in de afdronk, heeft een groenachtige kleur met goudgele tonen.
Bijzondere aandacht wordt besteed aan de opslag van de olie: roestvrijstalen tanks uitgerust met een stikstofsysteem (inert gas dat oxidatie voorkomt) worden in de temperatuurgecontroleerde ruimte geplaatst.
Onze oliemolen staat in Monterubbiano, een stadje niet ver van Fermo en Porto San Giorgio.
We wachten op je!

Onze oliemolen

CONTATTACI

Saremo felici di rispondere ad ogni tua domanda senza impegno!

Logo Azienda Agricola Abbruzzetti