fbpx

Le Marche

De boerderij Abbruzzetti in het hart van de schoonheden van Marche

Ondergedompeld in een ongerept landschap van waaruit u de zee en de uitgestrekte Sibillini-bergen kunt zien, is de AgriCampeggio gelegen op een prachtige panoramische locatie, vlakbij de zee, paden die te voet of met de fiets afgelegd kunnen worden, musea, culturele centra, middeleeuwse dorpen en kerken.

We hebben een aantal onmisbare bestemmingen voor je geselecteerd om je een idee te geven van wat je kunt bezoeken in de regio Marche tijdens je verblijf in AgriCampeggio Abbruzzetti.

Het wordt een onvergetelijke vakantie!

Loreto het is de bakermat van de spiritualiteit van Marche. Velen zijn de gelovigen die naar de stad gaan om hulde te brengen aan het standbeeld van de Madonna. Gelegen aan de Riviera del Conero, is het ook een kostbare schat aan kunst en een plaats van cultuur.

Info Santuario

Loreto è la culla della spiritualità marchigiana. Molti sono i fedeli che si recano nella cittadina per rendere omaggio alla statua della Madonna. Posta sulla riviera del Conero, è anche un prezioso scrigno d’arte e luogo di cultura.

Info Santuario

Recanati is een prachtig dorp waar ze zijn geboren Giacomo Leopardi , een van de grootste Italiaanse dichters van de Italiaanse literatuur en Beniamino Gigli , bekende operazangeres.
We raden een bezoek aan het Leopardi-paleis aan dat uitkijkt op de beroemde piazzetta del Sabato del Villaggio, de wandeling over de “Colle dell’Infinito” en de “Toren van de Solitaire Mus” op de binnenplaats van het klooster van Sant’Agostino.
Info Casa Leopardi

Kapitaal van grote charme van de Marche. Stad (uniek in de wereld!) Waar de zon altijd opkomt en ondergaat op zee. Het werd gesticht door de Grieken en staat op de top van Colle Guasco, op een schilderachtige locatie.

Wat te doen en te zien in Ancona

Mount Conero (natuurpark opgericht) is een voorgebergte gelegen op een berg met uitzicht op de zee, een natuurlijke oase die rijk is aan biodiversiteit.

Op Monte Conero zijn er stranden met kristalheldere zee, zand, rotsachtig en vol inhammen. Alle blauwe vlaggen. De Spiaggia delle Due Sorelle di Sirolo is het symbool, een magische plek die zijn naam ontleent aan de twee dubbele rotsen die uit de zee komen.

Info Riviera del Conero

Het Monte Conero-gebied is rijk aan talloze legendes, een daarvan is vooral de legende van de “Devil’s Hole”. Wie het Devil’s Hole binnengaat, precies in een van zijn moeilijkere takken, ‘zou zich op een gegeven moment in een kamer bevinden, uitgehouwen in de rots, waarin een altaar is geplaatst: daarop een gouden hen, omringd door twaalf zilveren kuikens. . ” Hebben we je een beetje geïntrigeerd?

Info Ancona Underground

L ‘ Abbadia di Fiastra het is gelegen in de provincie Macerata in een natuurpark. De abdij van Fiastra verbaast bezoekers met zijn oude en glorieuze geschiedenis, gekoppeld aan de aanwezigheid van het cisterciënzer kloosterleven met zijn twee basisregels Bid en werk “en” Cruce et patro “

Info Abbadia di Fiastra

Vervolgens beginnend vanaf het meer van Fiastra via een excursie, kom je aan bij de Lame Rosse, een van de beroemdste en meest fascinerende plekken in het Sibillini-gebergte! Bergen en badlands, onderdeel van de Sibillini-bergen die ons naar een plek brengen die op Mars lijkt te liggen of de Grand Canyon van Colorado, maar we zijn in de Marche! De rondreisroute is 7 km lang en het hoogteverschil is 200 m.

Trail info

De Grotten van Frasassi zijn een van de belangrijkste attracties van de regio. Ze zijn afkomstig uit karst, hebben stalactieten en stalagmieten van ongelooflijke schoonheid, in een werkelijk suggestieve omgeving en zijn een van de grootste ondergrondse complexen in Europa die zich in het regionale natuurpark van de Gola della Rossa en Frasassi bevinden.

Uniek en een bezoek waard.

Info Grotte di Frasassi

Gelegen in de rots nabij de Frasassi Caves, de Tempel van de Valadier het is een kostbaar en verborgen juweeltje.

Hier wordt in de winter een van de meest suggestieve Italiaanse levende kerststallen gehouden.

Info op de FAI-website

In deze magische en wilde landen vinden we de herinneringen aan oude middeleeuwse riten en suggestieve legendes. De bekendste zijn die van de Sibyl, een illustere profetes die in een grot op de gelijknamige berg woonde en die van Pilatus , volgens welke het lichaam van de beroemde Romeinse procureur door enkele buffels in het rode water van het “demonische” meer Lago di Pilato werd gesleept.

Info paden is wandelingen

San Benedetto del Tronto is een badplaats die bijna op de grens met Abruzzo ligt. Bekend om zijn schone zee en badfaciliteiten, is het het belangrijkste centrum van de Riviera delle Palme, een van de bekendste toeristische gebieden in Italië. Op elk moment en in elk seizoen zijn alle excuses goed om een rondleiding te krijgen door deze charmante stad met een sterke zeevaarttraditie.

Video San Benedetto

Ascoli het is een stad van torens, paleizen en kerken. Piazza del Popolo wordt beschouwd als een van de mooiste pleinen van Italië. De Ascoli-olijf is het straatvoedsel dat deze stad het beste vertegenwoordigt.

Recept link
Om dan de Piazza del Popolo, het Palazzo dei Capitani, de kerk van San Francesco, de Piazza Arringo, de Civic Art Gallery, het historische Caffè Meletti, de tempels van Sant’Emidio, Via delle Stelle en Ponte Romano te zien!

Urbino : UNESCO stad en thuisbasis van Raphael, embleem van de Italiaanse Renaissance en sinds 1998 UNESCO Werelderfgoed.

Wat te zien in Urbino

Bij Urbino kunt u de Kasteel van Gradara en zijn versterkte dorp dat een van de best bewaarde middeleeuwse bouwwerken in Italië vertegenwoordigt. La Rocca, gelegen op een heuvel 142 meter boven zeeniveau, staat bekend om het liefdesverhaal van Paolo Malatesta en Francesca da Rimini , onsterfelijk gemaakt door de verzen van Canto V van Dante’s Inferno.

Info Castello di Gradara

Op meer dan 150 km afstand van onze agriturismo ligt het klooster van Fonte Avellana, een ideale stop als je jezelf wilt onderdompelen in de natuur. Klooster ook genoemd door Dante in de XXI Canto del Paradiso.

Info Fonte Avellana

CONTATTACI

Saremo felici di rispondere ad ogni tua domanda senza impegno!

Logo Azienda Agricola Abbruzzetti